Maailman sivu on julkaistu vappuankkoja sun muita. Yleensä niiden tyylilaji on alusta loppuun tasaisen alatyylinen ja itsensä voi löytää hihittelemästä mauttomuuksille. Tosin tyylilajin tietää.

Eli kun menee katsomaan Bruno-leffaa, ei voi kuvitella näkevänsä koko perheen komediapätkää. Brunosta riittäisi tasa-arvoväelle ja vähemmistöille paheksuttavaa kelaa sitä sitten miten päin tahansa. Kun huumori on tarpeeksi kieroutunutta, löytää itsensä hihittelemästä normaalioloissa täysin väärissä paikoissa.

Kun jäyhä keskariväen Anna-lehti lähtee tekemään kevyttä sisäpiirijulkaisua mainosväen kanssa ja sitten julkaisu lähtee kuitenkin yleiseen levitykseen niin herää kysymys, että mistähän nyt on kyse.

Pt Koivula jo ehtikin lausua, että kohu on tehnyt Annalle hyvää eli haluttiin siis kertaheitolla päästä Seiskojen yms. lehtien seuraan. Hurskaasti hän toteaa myös, että tämäntyyppinen keskustelu jatkuu heille eli kuka haluaa seuraavaksi päästä valtakunnan pelleksi ja menettää työpaikkansa, antaa vain tasa-arvoaiheisen humoristisen haastattelun Anna-lehdelle.

Feministinäkin herää väkisin kysymään, että missähän se on toimittajan ja julkaisijan vastuu. Tiesikö Kiesi, mihin ryhtyi ja mille yleisölle luuli tarinoitaan kertovan? Kovilla kundeilla tietty vain maine kasvaa ja kaverit varmaan jo tarjoavat uusia työpaikkoja. Kuitenkin väittäisin, että lehden moraaliakin  voisi pohdiskella.

Kiesin väittämät saivat lähinnä huvittumaan. Meikäläisen ihannehemmo olisi sitten 8-kymppinen - toivottavasti sentään keskeisiltä osiltaan toimintakuntoinen - pappakansalainen. Revi siitä. Eli ihannenainen on lopulta aina omaishoitaja ilmeisesti:-)

Kova trendi on oikeasti se, että nuoret miehet vonkaavat neli-viisikymppisiä mimmejä. Ja tarkemmin tutkien siihen onkin aika vinhat syyt. Tässä Koivulan väelle kunnon otsikkokamaa hutkivan journalismin vastapainoksi.

Annan pitäisi myös päästää kunnon telaketjufemakot sitten tasapainottamaan seuraavaa sisäpiirille tarkoitettua mainosväen nuoleskelujulkaisuaan.

Lama-suomalaisille tämäkin kohu tuo virkeyttä eloon ja pistää aivonystyihin säpinää...